Finale fnatic Invictus world 2018

Volg Worlds Finale Fnatic Invictus hier

3 November 2018. De dag dat Fnatic geschiedenis schrijft door Worlds 2018 te winnen? Dan moet het eerst Invictus Gaming verslaan in een best of 5. De Worlds finale Fnatic Invictus met Belg Bwipo wordt alvast om duimen en vingers af te likken!

De laatste loodjes van het Wereldkampioenschap League of Legends wegen zwaar. Vooral het wachten dan. Als Belg of zelfs Europeaan mogen we terugblikken op een waanzinnig toernooi. In de kwartfinale werden de laatste Koreaanse teams weggespeeld. Twee Europese teams haalden de halve finales. G2 Esports kwam daar te kort, maar Fnatic speelt zaterdag de finale, met Bwipo, de Belgische toplaner van Fnatic, die elke match speelt en meermaals tot MVP werd verkozen.

Wed op Esports-wedstrijden bij Circus. Registreer je nu en speel met €5 gratis Geen storting vereist.


Invictus favoriet

Invictus Gaming

Invictus Gaming stond in China lange tijd in de schaduw van Royal Never Give Up (RNG). IG liet deze World zien (onder meer tegen G2 Esports) waarom het met Song “Rookie” Eui-jin, Kang “TheShy” Seung-lok en Yu “JackeyLove” Wen-Bo een serieuze aanspraak maakt op de titel. De Chinezen zijn favoriet om te winnen, aan een odd van ongeveer 1.65. Met een zeer sterke groep die uitgaat van zijn eigen krachten en die weinig steken laat vallen.


Nog één keertje, aub Fnatic?!

Fnatic

Nogmaals, de Worlds finale Fnatic Invictus wordt ééntje om duimen en vingers af te likken. Beide teams hadden niet verwacht hier te staan en zijn daarom ‘underdog’. Toeval is het echter niet dat Fnatic hier in de finale staat. Beginnend bij Bwipo. Een jaar geleden kende niemand de jonge Belg. Na Worlds 2018 zal hij bekend staan als één van de meeste agressieve toplaners ter wereld. Ook Martin ‘Rekkles’ Larsson is op dreef. Hij vergeleek zich in de kwartinales met de andere AD carriers en beschreef zichzelf als de beste van dit moment. Echter, in onze ogen is dé revelatie van het toernooi de 18 jarige midlaner Rasmus ‘Caps’ Winther.


De finale wordt komend weekend, zaterdag 3 november om 8:30 CEST. Je kan deze best of 5 hier live volgen: