Unibet hoofdsponsor Astralis

Unibet hoofdsponsor Astralis

Unibet is de nieuwe hoofdsponsor van het Counterstrike team Astralis. De tweejarige deal maakt Unibet de ‘Officiële Betting Partner’, van het beste CS:GO team ter wereld.

Unibet, een merk van Kindred Group, heeft een samenwerkingsverband getekend met de CS:GO team ter wereld, Astralis. Unibet krijgt daarbij de wereldwijde beeldrechten en exclusieve content van Astralis en wordt officiele betting partner.

Astralis is een esports-krachtpatser. Het CS:GO team won onlangs de Intel Grand Slam, de ESL Pro League en werd in 2018 bekroond tot het ‘Esports-team van het jaar’.

Wed op Esports-wedstrijden bij Unibet. Registreer je nu en speel met €5 gratis Geen storting vereist.

Rhodri Darch, Chief Commercial Officer bij Kindred Group looft Unibet hoofdsponsor Astralis alvast: “Astralis staan bekend om hun strategische spel en uitstekende teamwork, die belangrijke kenmerken zijn die worden gedeeld met Kindred. Door samen te werken met Astralis hopen we meer opwinding te brengen voor zowel onze spelers als eSports fans via toegewijde content, maar ook om eSports te introduceren bij een breder publiek.