S1mple kwaad op Observers Berlin Major

De CS:GO Berlin Major 2019 heeft frustratie van pro-spelers opgeroepen met betrekking tot hoe de Observers de games laten zien. “We willen actie zien!!”

Er is veel kritiek geuit op de Observers die de matches van de CS:GO Major in Berlijn, Duitsland laten zien aan het publiek. Het gaat er vooral om dat belangrijke plays en kills gewoon niet worden vertoond door de Observers.

Wed op Esports-wedstrijden bij Unibet. Registreer je nu en speel met €5 gratis Geen storting vereist.Een Redditgebruiker legde haarfijn uit wat de issue lijkt te zijn: “De Observers volgen de actie nooit, het lijkt een willekeurige keuze van wie ze in focus hebben. Vlak voordat de actie losbarst lijkt er twijfel te bestaan over welke speler ze moeten pakken waardoor er veel one-taps en kills verloren gaan”, zei Sydadaeth.

Ook Oleksandr ‘s1mple’ Kostyliev mengde zich in de heisa door de Observers in een tweet op hun fouten te wijzen. “Ik heb één vraag voor de observer (Vitality-Greyhound) Wat de heck ben je aan het doen?”

Starladder, organisator van de Berlin Major 2019, moet nog een statement naar buiten brengen. Hopelijk kunnen de issues verholpen worden zodat de rest van het Counter-Strike: Global Offensive-toernooi helder kan verlopen.