Overwatch Doomfist, de langverwachte nieuwe held, heeft sinds gisteren eindelijk zijn intrede gemaakt. Doomfist is attack-held met een krachtige rechtervuist. We hebben hem vandaag voor het eerst gespeeld en dit zijn onze bevindingen:

Overwatch introduceert nieuwe held Doomfist

Overwatch held Doomfist, de langverwachte nieuwe hero, heeft sinds gisteren eindelijk zijn intrede gemaakt. Doomfist is een attack-held met een krachtige rechtervuist. We hebben hem vandaag voor het eerst gespeeld en dit zijn onze bevindingen:

Zijn Doomfist cybernetics maken hem een zeer krachtige frontlinievechter. Naast rechtstreekse schade van zijn vuistslag, kan hij op de grond slaan of vijanden in de lucht gooien. Doomfist is vooral goed van dichtbij, maar kan met zijn seismic attack of rocket punch ook kleine opgaten vullen en meteen aanvallen (een beetje zoals Winston). Zijn special attack is een meteor strike. Overwatch held Doomfist springt in de lucht, valt op de grond en doet aanzienlijke schade aan iedereen in zijn buurt.

Op lange afstanden is hij niet heel sterk. Hoewel rocket punch best een goede afstand aflegt en de respawn-tijd slechts enkele seconden is, beweegt Overwatch held Doomfist traag voor een attack-hero. Hij is ook opvallend groot, wat hem vanop lange afstand een makkelijk doelwit maakt.

Gebruik Doomfist op kleine en donkere maps zoals Kings Row, Dorado of Volksaya en vermijdt lange afstanden en sluipschutters! Dit zijn Doomfist’ aanvallen:

HAND CANNON
Doomfist brengt een korte afstand uit de knokken van zijn vuist. De munitie wordt over een korte tijd automatisch regenereerd.

SEISMIC SLAM
Doomfist springt vooruit en slaat in de grond en slaat de nabijgelegen vijanden naar hem toe.

RISING OPPERCUT
Doomfist uppercuts vijanden voor hem in de lucht.

ROCKET PUNCH
Na het opladen lont Doomfist naar voren en slaat een vijand terug, die extra schade verricht als ze een muur beïnvloeden.

THE BEST DEFENCE
Doomfist genereert tijdelijke persoonlijke schilden wanneer hij capaciteitsschade aanpakt.

METEOR STRIKE
Doomfist springt in de lucht, viel dan op de grond en doet aanzienlijke schade aan.

Wed op Esports-wedstrijden bij Circus. Registreer je nu en speel met €5 gratis Geen storting vereist.