Nieuwe Overwatch held Orisa

Overwatch heeft een nieuwe held: Orisa

Na weken van Twitter teaser lanceert Blizzard eindelijk zijn nieuwe Overwatch held Orisa, the Guardian Robot. Zal Orisa in Overwatch Pro opnieuw leven kunnen blazen in de verwaarloosde Tank-figuren? We zetten haar beste en slechtste eigenschappen even op een rij.

Fushion Driver

Het belangrijkste wapen van de nieuwe Overwatch held Orisa is haar automatische machinegeweer dan zware projectielen afvuurt. Het wapen brengt vernieling in grote schaal, maar wanneer ze het afvuurt, daalt haar snelheid enorm wat haar kwetsbaar maakt voor aanvallen van kleine en meer wendbare helden.

Halt!


Als secundaire wapen kan Orisa een zwaartekracht-projectiel afvuren, gelijkaardig aan Zarya’s Graviton Surge. Vijanden die door het projectiel geraakt worden, gaan zich trager bewegen en worden aangetrokken naar het centrum van het projectiel. De Graviton Charge gebruikt geen kogels en heeft een cooldown van 8 seconden.

Protective Barrier


Orisa’s laatste attack is de Protective Barrier. Het is een schild gelijkaardig aan Symmetra’s Photon Barrier dat Overwatch held Orisa en haar teamgenoten beschermt tegen vijandige projectielen. Het maakt primaire aanvallen van vele helden nutteloos, maar laat wel enkele aanvallen door, bijvoorbeeld Symmetra’s secundaire aanval. De Protective Barrier blijft staan tot het wordt vernietigd door de vijand en heeft een cooldown van 12 seconden.


Test je kennis van Overwatch bij Unibet. Stort voor €20 en speel met €80.
Heb je reeds een Unibet account? Ontvang nu €10 gratis bij Betway.