OG wint Kiev Major

OG wint Kiev Major – Dota 2

OG blijft recorden breken. Eerst waren ze het eerste team dat 3 Valve toernooien op zijn naam schrijf. Nu verhoogden ze de lat met 5 overwinningen. OG wint Kiev Major en waarschijnlijk nog vele andere Dota 2-matchen in de komende toekomst.

Virtus Pro, het thuisteam dat een eervolle 2de plaats veroverde, speelde een fantastisch toernooi in Oekraine. Ze speelden drie Chinese teams naar huis: iGV, VG en iG. Maar bij OG stopte de succesreeks. OpTiC Gaming speelde alweer een vlekkeloos toernooi en maakten kortaf met Team Random, Faceless en Evil Geniuses in de halve finales.


Iedereen verwachtte zich aan een nek-aan-nek finale. En daar werd aan voldaan. Er waren 5 games nodig om te bepalen wie die beste was: VP of OG. Game vijf werd ook de meeste aantrekkelijke uit de reeks. Virtus.Pro koos voor de directe aanval. Na 20 minutes stond VP 10 – 2 voor in kills, met OG die de mid-lane tier 1 toren nog niet had aangeraakt. Maar enkele rake gelukstreffers van Troll Warlord brachten OG terug in het spel. Een miraculeuze comeback in de stijl van OG was in de maak. Stukje voor stukje werd de map heroverd en na 60 minuten speeltijd, mocht OpTiC Gaming game 5 voor zich claimen.

Wed op Dota 2 bij Unibet. Stort voor €20 en speel met €80.
Heb je reeds een Unibet account? Ontvang nu €10 gratis bij Betway.

OG wint Kiev Major