Nieuwe heldin in Overwatch Ashe

Nieuwe heldin in Overwatch Ashe

Blizzard heeft een nieuwe personage in Overwatch Ashe toegevoegd. In de nieuwe patch werd naast Ashe ook verbeteringen aangebracht bij verschillende personages zoals Mercy, Reaper, Roadhog en Symmetra.

Ashe werd op reeds BlizzCon geïntroduceerd door middel van een Animated Shortfilm met McCree. Ze is de leider van de beruchte Deadlock-gang; een groep outlaws bekend om zijn criminele activiteiten waar McCree eerder ook deel van uitmaakte. Ashe wordt vergezeld door haar Omnic butler B.O.B., die tevens als haar ultimate fungeert. Wanneer Ashe B.O.B. gebruikt, valt de robot uit de lucht en richt hij zich automatisch tot verschillende tegenstanders met krachtige geweren die uit zijn armen schieten.

Naast haar ultimate heeft Ashe een standaard semi-automatisch geweer die zowel op korte en lange afstand veel schade kan aanrichten. Ook bezit ze een zogenoemde Coach Gun die van korte afstand veel schade aanricht en tegenstanders en de speler zelf kan doen lanceren naar de tegenovergestelde richting. Als laatst kan Ashe dynamiet gooien en neerschieten om het te laten ontploffen en tegenstanders te verbranden.

Wed op Esports-wedstrijden bij Circus. Registreer je nu en speel met €5 gratis Geen storting vereist.


Oude bekende terug competitief gemaakt

Naast de toevoeging van Overwatch Ashe worden ook de personages Mercy, Reaper, Roadhog en Symmetra verbeterd. Zo krijgt Mercy sneller haar ultimate en bij Symmetra wordt de schade van haar primaire wapen met 20 procent sneller verhoogd. Reaper doet van korte afstand meer schade met zijn shotguns en krijgt hij meer gezondheid van tegenstanders bij het gebruiken van zijn ultimate. Als laatste ontvangt Roadhog bij zijn grijphaak, primaire wapen en ultimate een upgrade. Ook zijn er een aantal verbeteringen aangebracht bij bepaalde maps en de user interface.