Hackers dwarsbomen Fortnite Winter Royale

Hackers dwarsbomen Fortnite Winter Royale

Epic Games heeft het niet makkelijk met zijn eerste wintertoernooi. Fortnite Winter Royale hackers gooien roet in het eten. Zo werd laatst het nummer 1 in de wereld Tfue geëlimineerd door een hacker.

100 verschillende online spelers in één map, dat kan al eens voor problemen zorgen. In een verdienmodel van online toernooien, in plaats van offline, waarvoor Fortnite tot nu toe kiest, loopt het soms fout. In onderstaand filmpje zie je hoe Tfue wordt gekilled, zonder dat de “hackers” de speler ziet lopen. Door deze kill kon FaZe Tfue zich niet kwalificeren voor de volgende ronde in Fortnite Winter Royale. De populaire streamer heeft tot nu toe bijna een half miljoen dollar gewonnen in Fortnite-wedstrijden.

Epic Games koos in dit geval partij voor de “hacker”. Een moeilijke keuze, omdat die de match uiteindelijk won en deze controverse toekomstige valsspelers in Fortnite-toernooien zou kunnen aangemoedigen.

Wed op Esports-wedstrijden bij Circus. Registreer je nu en speel met €5 gratis Geen storting vereist.


Nog meer problemen voor Fortnite

Het is niet de eerste keer dat Fortnite-toernooien worden geplaagd door valsspelers. De winnaar van de Summer Skirmish-toernooien werd beschuldigd van valsspelen. Ook het nogal rare schema van de Fortnite Winter Royale werd vlak voor en vlak na Thanksgiving gespeeld. Veel Amerikaanse spelers stopten met het toernooi omdat ze een familiediner hadden.