G2 en EnVyUs hervorming zonder belgen

Franse CS:GO teams hervormen en schrappen ScreaM & Ex6TenZ

Er werd de laatste maanden veel gesproken over de vorming van een Frans CS:GO Superteam. Meteen na het einde van de Eleague lijken de eerste hervormingen al zichtbaar voor Franse teams G2 en EnVyUs. Twee van de grootste Belgische eSports-figuren leken bij deel te zullen vormen, maar vallen uiteindelijk toch uit de boot.

De twee grootste CS:GO teams met Franse spelers zijn G2 Esports en EnVyUs. Na matige prestaties vorig seizoen werd er gesproken over een FR Superteam. Nu worden het er blijkbaar zelfs twee. In geruchten via flickshot zien we deze twee teams op de rosters van G2 en EnVyUs:


G2 Esports Roster:

Nathan “NBK” Schmitt 🇫🇷
Kenny “kennyS” Schrub 🇫🇷
Richard “shox” Papillon 🇫🇷
Dan “apEX” Madesclaire 🇫🇷
Alexandre “bodyy” Pianaro 🇫🇷
(Coach) Édouard “SmithZz” Dubourdeaux 🇫🇷

Team EnVyUs Roster:

Vincent “Happy” Cervoni 🇫🇷
Cédric “RpK” Guipouy 🇫🇷
Alexandre “xms” Forté 🇫🇷
Christophe “SIXER” Xia 🇫🇷
David “devoduvek” Dobrosavljevic 🇫🇷
(Coach) Damien “maLeK” Marcel 🇫🇷

Er wordt dus stevig geschoven onderling. G2 blijft het topteam en krijgt de talenten NBK, apEX, en kennyS van EnVyUs. EnVyUs zelf versterkt zich met jongelingen: RpK die van G2 komt, xms van Team LDLC, en devoduvek van Vexed Gaming.

 

Geen plaats voor de Belgen

Bij de hervorming van G2 en EnVyUs volgens flickshot wordt beste belg Adil “ScreaM” Benrlitom doorgeschoven naar een coaching positie. Andere geruchten zeggen dan weer dan FaZe interesse heeft om hem over te nemen als speler.

Kévin ‘Ex6TenZ’ Droolans werd initieel genoemd als nieuwe aanvoerder voor  Team EnVyUs, maar zou verrassend aan de kant gezet worden voor Vincent ‘Happy’ Cervoni. Via Twitter liet de top 3 belg duidelijk zijn ongenoegen zien:


Wed op CS:GO-matchen bij Unibet. Stort voor €20 en speel met €80.
Heb je reeds een Unibet account? Ontvang nu €10 gratis bij Betway.Ext6enz is kwaad na hervorming Envyus