Fnatic winkel in Londen

Fnatic-winkel in Londen zoekt assistent

Sinds april 2016 is er in Londen een Fnatic-winkel in aanmaak. De BUNKR ziet zijn ontstaan na een succesvolle Crowdfunding-campagne van $240.000 en is momenteel de Fnatic winkel in Londen op zoek naar een winkel-assistent.

De populariteit van Fnatic in Europa is enorm. Het Zweedse team heeft momenteel rosters in alle grote eSports games met League of Legends, CS:GO, Dota2, Overwatch en Heroes of the Storm. Het duurde dan ook niet lang voor Fnatic-eigenaar Sam Mathews om een Fnatic winkel in Londen uit de grond te stampen. De pop-up zaakt zal voornamelijk merchandising en gaming hardware verkopen.


Fnatic is het eerste eSports-team dat met een dergelijk businessmodel op de proppen komt. De meeste grote eSports hebben online webwinkels waar je t-shirts en gaming gear kan aankopen, maar grote offline winkels zijn er niet. Tot nu. Of de Fnatic winkel in Londen zelf rendabel zal zijn, is nog een groot vraagteken.

Voor Fnatic-fans die naar Londen afreizen is dit alvast een bezoekje waard. Meer nieuws rond de winkel-assistent in de BUNKR wordt de volgende dagen vrijgegeven en vind je meer dan waarschijnlijk op de websites van www.indeed.co.uk of www.reed.co.uk.


Wed op wedstrijden van Fnatic bij Unibet. Stort voor €20 en speel met €80.
Heb je reeds een Unibet account? Ontvang nu €10 gratis bij Betway.