ePro League kijken

De ePro League kijken? Het seizoen is begonnen!

De kwalificaties zitten er op, op 18 januari gaat het kampioenschap in de Proximus ePro League echt van start. De 16 beste e-spelers nemen het daarin tegen elkaar op om zich te plaatsen voor de eindfase, de Play-offs. Wie de duels van de ePro League kijken wil, gaat best via de de officiele platformen van Proximus.

In oktober lanceerde het de Proximus ePro League, de officiële EA SPORTS FIFA 19-competitie in België. Elke fan kreeg hierbij de kans om voor zijn favoriete club te spelen en zijn kans te wagen om Belgisch kampioen te worden. Uit de vier beste spelers selecteerden de clubs uiteindelijk diegene die hen mocht vertegenwoordigen in het kampioenschap.

Dit zijn de gelukkigen:
Antwerp Zimet-killer105
RSC Anderlecht Robinke43
Club Brugge Mirancoolo
Charleroi BenjaminBoBoYF
Eupen PEDRO_DEL_ROSA10
KRC Genk coltof10
AA Gent Mr-Robz-_-
KV Kortrijk manse01
Sporting Lokeren Tembuyserke
Cercle Brugge OMG_IT_IS_JAY
Moeskroen Rego
KV Oostende KVO_Dns
Standard Aurelinho_7
Sint-Truiden RaphHck7
Waasland-Beveren Matsu_matsu_9_
Zulte-Waregem Nycom5

Wed op Esports-wedstrijden bij Unibet. Registreer je nu en speel met €5 gratis Geen storting vereist.

Vanaf 18 januari zullen de eerste acht speeldagen te bekijken zijn op de esportswebsite van Proximus, YouTube en Twitch. De hoogtepunten kan je zien om 16u30 op het Zoom-kanaal van Proximus TV of www.proximus-esports.be. Vanaf speeldag 24 in de Jupiler Pro League op 1 februari zullen de ePro League wedstrijden te zien zijn een half uur voor de start van de eigenlijke voetbalwedstrijden, op hetzelfde tv-kanaal als de wedstrijd zelf. Niet-klanten kunnen online terecht op YouTube en Twitch. Achteraf kan je de wedstrijden herbekijken op www.proximus-esports.be.

Eens alle speeldagen afgewerkt, is het aftellen naar de Play-offs, die op 23 maart zullen worden afgewerkt tijdens ons slotevenement.