ESL One Hamburg 2017 tickets

Early bird verkoop voor ESL One Hamburg 2017 geopend

Hoewel de ESL One Hamburg 2017 nog steeds een eindje weg is (28-29 oktober) is de ticketverkoop reeds geopend. Bemachtig een early bird ticket en geniet mee van één van de grootste live Dota 2 toernooien ter wereld. Koop nu je ESL One Hamburg 2017 tickets voor een supergoedkope prijs!

Dit zijn de verschillende opties die ESL voorstelt:

Weekend Ticket – € 35,00
Het weekend ticket is het meest elementaire ticket, maar bevat alles wat je nodig hebt voor een weekendje DotA 2 actie. Het ticket omvat: Toegang voor het weekend, hogere (= lagere rang) zitplaatsen eb de kans om de grote namen in de gaming-industrie te ontmoeten in de open signeersessies.

Weekend Plus Ticket – € 85,00
De volgende optie is bijna identiek aan de eerste, maar voor €50 extra ontvang je een exclusieve goodie bag met geweldige memorabilia en exclusieve souvenirs van ESL One Hamburg 2017.


Premium Ticket – € 229,00
Naast je toegang tot het evenement, heb je toegang tot de premium signeersessies met alle teams, waar je een grote kans hebt om een ​​aantal van de DotA 2 sterren persoonlijk te ontmoeten. Je hebt ook recht op gratis maaltijden, snacks en drankjes plus een premium goodie bag met items die exclusief verkrijgbaar zijn tijdens de ESL One Hamburg.

De Aegis Experience – € 599,00 per persoon, € 2.995,00 per groep.
Voor de hoge kostprijs van de Aegis Experience krijg je gelukkig wel wat in de plaats. Een groep bestaat uit vijf leden en bevat een eigen lounge, snelle toegang tot het evenement, een “high class” goodie bag en een exclusieve rondleiding achter de schermen.

Aarzal dus niet, want de early bird tickets zullen snel uitverkocht zijn. Je kan hier je ESL One Hamburg 2017 tickets hier bestellen: http://en.esl-one.com/dota2/hamburg-2017/tickets/Wed op de ESL Hamburg bij Unibet. Stort voor €20 en speel met €80.
Heb je reeds een Unibet account? Ontvang nu €10 gratis bij Betway.