DefuseKids winnaar ESL Proximus Championships

DefuseKids winnaar ESL Proximus Championships

Na een spannende eindstrijd afgelopen zaterdag in de Spiroudome in Charleroi, zitten de allereerste ESL Proximus Championships er op. Grote winnaar is DefuseKids, met een overwinning in zowel Counter Strike als League of Legends.

Normaal een basketbaltempel, de Spiroudome in Charleroi, maar afgelopen weekend volledig in het teken van de ESL Proximus Championships finales. Voor de honderden fans en ik mooi gezelschap van presentator Sjokz.

Wed op Esports-wedstrijden bij Circus. Registreer je nu en speel met €5 gratis Geen storting vereist.


Een sterk jaar voor Defusekids

De ESL Proximus Championships werden pas dit jaar opgestart, maar werden nu al gekroond tot Belgisch Kampioenschap eSports. Zowel in Counter-Strike als League of Legends werd DefuseKids winnaar ESL Proximus Championships. De line-up van het Belgische team scheert tegenwoordig al hoge toppen in Europa. De spelers hebben bij mekaar al een mooi palmares gespeeld. Nu komen daar dus ook nog Belgische titels bij.

Ben jij fan van Defuse Kids? Doe mee aan deze wedstrijd en misschien loop jij wel binnenkort met een gehandtekend shirt van DefuseKids rond!

https://www.proximus-sports.be/esports/nl/cs-go/article/1907911/win-een-gesigneerd-shirt-van-defusekids-belgisch-kampioen-counter-strike