De Ruud Gullit FIFA-academie

De Ruud Gullit FIFA-academie

Ruud Gullit, één van de beste Nederlandse profvoetballers ooit, is zijn eigen onafhankelijke FIFA Academie gestart. Op die manier wil Nederlander eSporters uit eigen land (Fifa in de eeste plaats) voorbereiden voor de strijd op topniveau.

Oud profvoetballer Ruud Gullit kwam bij FIFA terecht door zijn twee zoons. Samen met hen werd hij uitgenodigd op het WK Fifa 2017 en merkte Gullit dat het niet zomaar een spelletje is. Naast oud-voetballer staat Gullit bekend als zakenman, en ook hij zag de mogelijkheden.

De Ruud Gullit FIFA-academie bestaat uit trainers en coaches die aanstormend Nederland en Vlaams talent willen begeleiden om door te stoten naar de absolute wereldtop. Drie talentvolle jonge esporters hebben ze intussen onder hun hoede. Mistens.. De 18-jarige Floris Jorna – FlorisACM, de 17-jarige Julian van den Berg – JulianBerg1203 en de 16-jarige Dani Visser – Dani-Visser. Floris en Dani hebben reeds hun FUT Champions-kwalificatie op zak, terwijl Julian wekelijks dichter tegen die top 100 wereldwijd komt.

Wed op Esports-wedstrijden bij Circus. Registreer je nu en speel met €5 gratis Geen storting vereist.

Ben jij ook een goede FIFA-speler, dan kan je je aanmelden bij de Ruud Gullit FIFA-academie via www.teamgullit.com