Starladder CS:GO Major Berlijn 2019

In dit artikel geven we je alle informatie voor de CSGO major Berlijn 2019. Wanneer het is, waar kun je de wedstrijden zien. Simpelweg alles wat je moet weten om van begin tot eind te kunnen genieten van het allerhoogste niveau van Counter-Strike: Global Offensive.

Wed op Esports-wedstrijden bij Unibet. Registreer je nu en speel met €5 gratis Geen storting vereist.


Wanneer

De CSGO major Berlijn 2019 vindt plaats over drie weekenden, beginnend in augustus. Deze weekenden zijn verschillende fases in het toernooi. Ze zijn:

Challenger Stage

23 augustus – 26 augustus Het is nog onbekend wanneer de wedstrijden beginnen.

Legends Stage

28 augustus – 1 september Het is nog onbekend wanneer de wedstrijden beginnen.

Champions Stage

5 september – 8 september De wedstrijden op 5, 6 en 7 september beginnen om 15:00 uur De wedstrijden op 8 september beginnen om 16:00 uur

Waar

De Champions Stage van het toernooi wordt gespeeld in de Mercedes-Benz Arena in Berlijn en is het enige moment dat er daadwerkelijk toeschouwers aanwezig zijn bij de wedstrijden. Alles daarvoor wordt achter gesloten deuren gespeeld. Je kunt het toernooi bekijken via CSGO zelf of op de twee daarvoor bestemde streams, te weten het hoofdkanaal van Starladder, en het tweede kanaal van Starladder.

Welke teams doen mee

Team Liquid Astralis ENCE FaZe Clan Natus Vincere Ninjas in Pyjamas MIBR Renegades Vitality NRG G2 mousesports FURIA North CR4ZY forZe Grayhound Complexity AVANGAR HellRaisers INTZ Tyloo DreamEaters Syman De teams die niet dik gedrukt zijn, zijn de teams die meedoen aan de New Challenger-fase. Dit is een fase waarbij zestien teams de strijd met elkaar aangaan. De top acht van deze teams kwalificeert zich vervolgens voor het hoofdtoernooi, terwijl de andere acht teams met lege handen naar huis gaan.

Wed op Esports-wedstrijden bij Unibet. Registreer je nu en speel met €5 gratis Geen storting vereist.

Starladder Berlijn

Fases

New Challenger Stage (23-26 augustus) De eerste fase is de New Challenger Stage. Zoals hierboven al aangegeven gaan zestien teams de strijd met elkaar aan om te kwalificeren voor het hoofdtoernooi. Alle zestien teams krijgen wel al hun stickers in het spel. Hoewel het dus nog steeds een kwalificatieronde is, is het wel al onderdeel van het officiële toernooi. De beste acht teams voegen zich bij de acht ‘legends’. Deze legends zijn de acht teams die tijdens de vorige major de play-offs behaalden. Die teams zijn automatisch uitgenodigd voor de groepsfase van de daaropvolgende major.

New Legends Stage (28 augustus – 1 september) De tweede fase bestaat uit de acht legends en de acht challengers die zich hebben geplaatst via het kwalificatietoernooi van de Challenger Stage. Dit kan gezien worden als het ‘officiële’ gedeelte van het toernooi. De teams die in deze fase van het toernooi komen krijgen dan ook prijzengeld. Wederom gaan de acht beste teams door. Dit gebeurt op basis van het Swiss System; een format waarbij je drie wedstrijden in totaal moet winnen om door te gaan. Verlies je drie wedstrijden voor je drie wedstrijden wint, dan ben je uitgeschakeld. Als een team uitgeschakeld wordt in deze fase krijgt het niet alleen prijzengeld, maar ook een gegarandeerde plek in de New Challenger Stage van de volgende major.

New Champions Stage (5-8 september) De laatste fase bestaat uit de acht teams die zich succesvol door de New Legends Stage hebben geknokt. Deze fase is een standaard play-off met een kwartfinale, halve finale en finale. De teams in deze fase zijn automatisch gekwalificeerd voor de New Legends Stage van de daaropvolgende major.

Prijzengeld

Het prijzengeld van de CSGO major Berlijn 2019 is als volgt verdeeld: 1. 500.000 dollar en kwalificatie voor de New Legends Stage 2. 150.000 dollar en kwalificatie voor de New Legends Stage 3-4. 70.000 dollar en kwalificatie voor de New Legends Stage 5-8. 35.000 dollar en kwalificatie voor de New Legends Stage 9-16. 8.750 dollar en kwalificatie voor de New Challenger Stage 17-24. Niets