Zakaria Bentato fifa speler bij RSC Anderlecht

Contract voor Zakaria Bentato als Anderlecht Fifa-speler

RSC Anderlecht heeft zijn allereerste e-sporter in dienst genomen, Zakaria Bentato fifa speler en slechts 21 jaar oud. Hij zal het komende jaar paars-wit vertegenwoordigen in internationale FIFA-toernooien. Bentato heeft een Belgische titel op zijn palmares staan en hij heeft een plaats in de top 16 in de Wereldbeker Electronic Sports.

Bentato is al van kindsbeen af een supporter van RSC Anderlecht. Oefenen doet hij in de playerslounge van paars-wit. Dat geeft hem de voorkeur op Stefano Pinna, die het kwalificatie-toernooi won tijdens de Anderlecht-fandag, maar wie geen die-hard supporter is. (wat wij ook verwachtten: http://esportsbelgie.be/nieuws/stefano-pinnaanderlecht-fifa-vertegenwoordiger/)

Zakaria Bentato fifa speler is daarnaast ook student Economische Wetenschappen, Hij tekende nu bij Anderlecht een profcontract. Dat betekent dat hij naast een volwaardig loon en het prijzengeld bij wedstrijdwinst, alle voordelen krijgt waar ook de andere Anderlechtspelers van kunnen genieten: medische, fysieke en psychologische begeleiding én een plekje in de kleedkamer.

Anderlecht, Standard en Moeskroen zijn de enige Belgische voetbalclubs met een professionele e-sporter in de rangen. Hopelijk halen in de toekomst meer Belgische profclubs een Fifa-speler binnen zodat we net als in Nederland met een E-Divisie van start kunnen gaan

Wed op Esports-wedstrijden bij Circus. Registreer je nu en speel met €5 gratis Geen storting vereist.