Dembele verslaafd aan Fortnite

Barcelona speler Dembélé verslaafd aan Fortnite en Fifa

Volgens AS kampt Ousmane Dembélé, de vierde duurste transfer ooit, met een verslaving aan Fortnite and Fifa, die hem zowel het vertrouwen van de coaches als dat van zijn ploegmaats kost.

Ousmane Dembélé is een Franse aanvaller, die twee jaar geleden voor 105 miljoen euro van Borussia Dortmund naar Camp Nou verkaste. Momenteel staat hij daarmee op de lijst als vierde duurste transfer ooit in het wereldvoetbal, na Neymar, Mbappé en Coutinho. Of Dembélé dat geld ook waard is, wordt door Barcelona momenteel in twijfel getrokken.

Probleem is dat Dembélé in Camp Nou, naast een occasionele flits van absolute klasse, vooral opvalt door zijn nonchalant en weinig gedisciplineerd gedrag, waardoor hij zich al meerdere malen te laat aanmeldde. Tot frustratie van zijn ploegmaats en coaches. Dembélé zit ook dit seizoen opnieuw meer op de bank of zelfs in de tribunes dan hem lief is.

Wed op Esports-wedstrijden bij Circus. Registreer je nu en speel met €5 gratis Geen storting vereist.


Te laat? De bank op

Zelfs bij wedstrijden. Voor het Champions League-duel tegen Inter arriveerde Dembélé 25 minuten later dan afgesproken. Het kostte hem zijn basisplaats. Bovendien scoorde vervanger Rafinha en mocht de Braziliaan daarom diezelfde week ook starten in de Clásico. Lesje geleerd, zou je denken. Maar Dembélé is een recidivist. Begin deze maand was er plots geen spoor van hem op de ochtendtraining. Pas anderhalf uur na het aanvangsuur kreeg een medewerker het zorgenkind aan de lijn. “Geveld door buikgriep”, verontschuldigde hij zich. Vreemd genoeg vond de clubdokter geen enkel spoor van de ziekte terug.

Uiteindelijk kwam aan het licht dat Dembélé – verslaafd aan gamen – tot diep in de nacht het populaire Fortnite had gespeeld en de wekker vergeten was. Hetzelfde weekend komt de gepasseerde Fransman opnieuw een halfuur te laat tegen Real Betis. Tribuneklanten moeten zich minstens een kwartier voor de match aanmelden in Camp Nou. Dembélé reed de parking amper twee minuten voor de aftrap binnen en miste het wedstrijdbegin.