Astralis wint Katowice CS:GO Major

Astralis neemt 2de CS:GO major op rij voor zijn rekening

Astralis wint Katowice. Na de Atlanta ELEAGUE Major in januari heeft Astralis ook de tweede grote ontmoeting op zijn naam mogen schrijven. Het Deense CS:GO team haalde het in de finale van de IEM Katowice van FaZe Clan met 3-1. Astralis lijkt het te kloppen Counterstrike team van het moment.

De grote finale vond plaats zondag 5 maart. Astralis kende een trage start, met FaZe Clan die op hun favoriete map Cache map 1 domineerde met 16-12. Daarna kwam Astralis met hun gekende stijl terug in de wedstrijd. Na een zeer ovenwichtige en spannende finale nam Astralis de volgende 3 maps op rij. 16-12 op Overpass, 16-12 op Nuke en 16-13 op Inferno.


Andreas “Xyp9x” Højsleth deed zijn titel van MVP van het toernooi alle eer aan met een HLTV van 1.12 over de vier maps. Peter “dupreeh” Rasmussen nam de kroon binnen met een Desert Eagle ace op Overpass en een knappe 1v3 op Nuke.
Herbekijk de mooie beelden van Astralis wint Katowice:Wint Astralis het volgende grote toernooi? Stort voor €20 bij Unibet en speel met €80.
Heb je reeds een Unibet account? Ontvang nu €10 gratis bij Betway.