krepo esports belgie esportsbelgie.be

Mitch “Krepo” Voorspoels is een gepensioneerd League of Legends support-speler, vooral bekend van zijn prestaties bij Counter Logic Gaming, Evil Geniuses en Elements. Momenteel is hij een officiële Riot caster voor de EU LCS.

Hoewel Krepo eerst lange tijd een console-gamer was, vond hij uiteindelijk zijn weg naar PC, met ten eerste Warcraft 3 en World of Warcraft. Na enige tijd ontdekte hij Defense of the Ancients, het spel dat hem uiteindelijk naar League of Legends bracht.

Eén van de eerste professionele teams waarbij Krepo terrecht kwam was Counter Logic Gaming, samen met Snoopeh, Froggen en Yellowpete. Verrassend wonnen ze het Kings of Europe-toernooi, de Corsair Vengeance Cup en uiteindelijk Dreamhack Summer 2012. Aan het einde van het seizoen sloot het hele team zich aan bij Evil Geniuses.


Na enkele derde plaatsen tijdens de LCS Spring Split en Summer Split, besloot ook het Evil Geniuses team op te splitsen. Froggen en Wickd bleven in Europe en vormden Alliance. Krepo, Snoopeh, en Yellowpete bleven trouw aan Evil Geniuses en verhuisden naar Noord-Amerika. Na enkele teleurstellende resultaten het volgende seizoen, verloot Krepo Evil Geniuses voor Cloud9, waar hij begon als streamer. Hij pikt nog even de bal op als speler bij Elements, maar besloot kort later om op pensioen te gaan. Sinds 2015 werd hij officieel lid van het EU LCS caster team.

Krepo stond bekend als een geweldige League of Legends support-speler, maar nog meer om zijn open persoonlijkheid en gevatte comments. Daarvan zie je hier enkele voorbeelden:


Wed op League of Legends-matchen bij Unibet. Stort voor €20 en speel met €80.
Heb je reeds een Unibet account? Ontvang nu €10 gratis bij Betway.