Kevin "Ex6TenZ" Droolans

Ex6TenZ

Kevin “Ex6TenZ” Droolans (geboren op 30 april 1990) is een Belgische, professionele Counter-Strike:GO speler. Hij draait al even mee binnen de industrie en is dus ook meer dan bekend met CS: Source en CS 1.6. Ex6TenZ rankt momenteel op de tweede plaats van meest succesvolle Belgische gamer.

Kevin “Ex6TenZ” Droolans werd door Thorin (een bekende eSports journalist sinds 2001) genoemd als één van de beste in-game leiders in CS: GO. Hij staat bekend om zijn unieke stijl, die wordt omschreven als zeer analytisch. Kevin Droolans wordt dan ook door velen gezien als de tactische meesterbrein achter het succes van VeryGames, het team waarbij Ex6TenZ het meest van zijn carrière doorbracht (2011-2013).


Na zijn tijd bij VeryGames verhuisde Kevin naar Titan, waar hij ook kapitein werd en vele nominaties ontving voor beste in-game leider. In 2016 ging hij naar Team LDLC. Op de vraag: “Wat is het geheim van een goede gamer mentaliteit?”, antwoordt hij: “Willen willen, zonder vrees om te verliezen. Alles geven, zonder terugkijken.”


Test je kennis van Ex6TenZ bij Unibet. Stort voor €20 en speel met €80.
Heb je reeds een Unibet account? Ontvang nu €10 gratis bij Betway.