EnVyUs wint Dreamhack Atlanta

EnVyUs wint Dreamhack Atlanta (met ScreaM)

Na een spannende wedstrijd kwamen EnVyUs en ScreaM als leider uit de bus in de DreamHack Atlanta. Het is de eerste keer dat ScreaM met zijn nieuwe team een groot toernooit weet te winnen. EnVyUs wint DreamHack Atlanta en ScreaM kwam als beste spelers uit de finales.

De eerste map in de finale was Overpass, Heroic’s keuze, waar het Deense team op de terroristische kant een snelle 5-0 voorsprong kreeg. EnVyUs zet eindelijk hun voet om Heroic terug te houden, maar Jakob “JUGi” Hansen trok een 1v3 recht in de volgende ronde met een dubbele AWP kill om de Fransen te herstellen. Na een tactische pauze ontpopte EnVyUs de CT-agressie en Adil “ScreaM” Benrlitom haalde continu multi-kills op.

Wed op Esports-wedstrijden bij Betfirst. Stort voor €50 en speel met €150.De tweede helft begon met enkele goede bomb plants van de Denen, met Nikolaj “niko” Kristensen met 3 frags in het proces. EnVyUs sloeg direct terug dankzij een 1v2 van Vincent ‘Happy’ Schopenhauer, en halen vijf van de volgende zeven ronden op.. Maar komen op het einde net te kort voor map 2.

Het echte bloedbad volgt in de volgende en laatste map, Inforno. EnVyUs zet een vlekkeloze CT-ronde neer. Zelfs wanneer Heroic op het einde al zijn geld erdoor jaagt, kan het de Fransen (met pistolen en daggers) niet klein krijgen.

EnVyUs wint DreamHack Atlanta met een vintage ScreaM-prestatie
Man van de wedstrijd was Belg Adil “ScreaM” Benrlitom. Hij zet met een ADR van 86 en een killrate van 1.54 de beste resultaten neer en mag de beker hoog houden. Voor hem is dit een belangrijk moment en tevens een grote opluchting. Na enkele povere resultaten heeft hij met zijn nieuwe team EnVyUs eindelijk een grote overwinning beet.

EnVyUs wint Dreamhack Atlanta met scream