eSports op Eleven Sports

Dislaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. De informatie wordt verstrekt door eSportsBelgie.be en hoewel we proberen de informatie up-to-date en correct te houden, maken we geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten, of gerelateerde afbeeldingen op de website voor enig doel. Alle vertrouwen in wat wij u mededelen is daarom strikt op eigen risico.

In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor enig verlies of schade, inclusief zonder beperking, indirecte of gevolgschade of schade, of enig verlies of schade als gevolg van verlies van gegevens of winsten voortvloeiend uit, of in verband met het gebruik van deze website.

Via deze website kunt u linken naar andere websites die niet onder de controle van eSportsBelgie.be staan. We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van deze sites. De opname van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling aan.

Er wordt alles aan gedaan om de website vlot te laten lopen. Echter, eSportsBelgie.be neemt geen verantwoordelijkheid voor, en zal niet aansprakelijk zijn voor, tijdelijke onbeschikbaarheid van de website.

wed bij unibet